Папа Франциск: „Ние не сме сами във Вселената“

Главата на Католическата църква е заявил, че хората на този свят имат извънземни „братя и сестри “ и че срещата ще се състои скоро, пише anno3000.altervista.org. В своята проповед на 13 април 2014 г. на площад Свети Петър , папа Франциск с огромна лекота, и предизвиквайки удивление сред вярващите казва:

„Скъпи братя , аз искам да кажа на всички вас , че ние не сме сами във Вселената. Науката постигна значителен напредък и се очаква в близко бъдеще ние да научим за съществуването на наши нови братя и сестри, с които ще обменим знаци за мир. Този ден ще бъде удивителен, и не забравяйте , че Бог е един , и винаги гледа всеки от нас“.

Откровението озадачи и изуми хиляди хора, които са били на улицата, за да слушат тази проповед . Но думите на папа Франциск крият нещо повече. Той не просто е искал да изясни, че напредъкът е много важен, и че ние винаги трябва да поддържаме отворен ума си за новото и дори най-удивителното, в съответствие със здравия разум.

Това беше откровение, което със сигурност ще промени всичко. Но папата ще продължи да върви по своя път, за да отвори „вратите“ на обновената църква и „портите “ на истината, във всичките и форми .

Както вече беше съобщено, астрономите Ватикана сега казват, че извънземните идват на Земята , и те ще искат да ни кръстят в тяхната вяра. И това ще изисква ние да направим промени в нашите знания , нашето разбиране на Евангелието. В действителност, някои от най- задълбочените теолози казват, че може би всичко, което мислим, и онова, което знаем за Евангелието, може да бъде неточно и ревизирано.

http://anno3000.altervista.org/papa-francesco-non-siamo-soli/

Related Posts

4 thoughts on “Папа Франциск: „Ние не сме сами във Вселената“

  1. Идват сатана и демоните му които ще се опитат да наложат своята вяра върху малкото останали верни на Христос.

    1. Цецо теб ни Христос ни никой може да те спаси от глупостта ти. Все религията е успяла добре да ти промие мозъчето та да вярваш в какви ли не глупости. Истинските демони са такива като теб фанатици които се мислят за ангели каква ирония за съжаление :(((, защото такива като теб има много. Цял живот да си обяснява живота с една книга която е редактирана 100 пъти през вековете. Събуди си и потърси истината или ще се затриеш сам с тъпотата ти и наивните вярвания. Не вярвай ами вземи потърси истинско знание. И тогава няма да е сляпа вяра а реално знание.

  2. Поздрави Кико!Понеже ти както изглежда си се „събудил“,не си се затрил и си много над тези наивни вярвания искам да те помоля да споделиш това „истинско знание“ което явно си открил та да мога и аз да се спася от тая тъпотия която ме тресе последно време.Благодаря предварително.

    1. За съжаление, повечето хора нямат абсолютно никакво значение, дори за самите тях си. :)) Цецо, чети библията, там е отговорът на нещастието ти :))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *