Динозавър бе заснет в английско езеро

lokh1  Британка, монтирала на статив фотоапарата си в резервата  Лейк Дистрикт, Северозападна Англия, е заснела странно същество с дълга шия. Преди известно време, 24-годишната Ели Уилямс (Elle Williams) от Лондон, пристигнала в резервата, разположен в северозападната част на Англия, за да запечата промяната на сезоните.

Жената поставила на статив фотоапарата на  брега  на езерото Уиндърмиър, с  площ 15 кв. км и максимална дълбочина – почти 70 м, и го настроила да прави  снимките в автоматичен режим през деня.

„“Когато започнах да разглеждам снимките, попаднах на много странна фигура с дълга форма, и с дълга шия, и си помислих, че може да е  лебед или гъска. „lokh2

Въпреки поразителната прилика на това  същество с дълга шия със снимки на чудовището от Лох Нес, жената  не бърза да се обяви за автор на снимка, която доказва съществуването на Неси.
lokh3
„Аз  се радвам, че поставих камерата на точното място в точното време, това е всичко, – казва тя. – Аз по никакъв начин не твърдя, че това е легендарната Неси и ще се радвам да разгледам всички версии какво е това, което живее в езерото или резервата сега. “

Следва да се отбележи, че животно с дълга шия не за пръв път се наблюдава в този резерват. Първата снимка на същество с „гърбица“ е била направена през 2006 г. година.

„Кой знае какво е било това . Нека експертите си блъскат  главата с него“ – заяви тогава един от свидетелите Джеймс Ебдън (James Ebdon).

 

Източник: bg.checkonline4you.com

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *