„Цветето на живота“ – мандала за изпълнение на желания

mandalaТози  магически кръг  ще ви помогне да си  „спомните“ правилното решение …Именно да си спомните, защото източните мъдреци смятат, че цялата информация за нашето бъдеще вече е записана в дълбините на подсъзнанието ни. Изпълненият с пъстри мотиви »Магически кръг“ ( именно така се превежда думата „Мандала“ от санскрит) ще  събуди от сън нашата спяща интуиция. И така:

1. Включете приятна медитативна музика, запалете свещ или ароматна лампа, останете насаме. Затворете очи, оставете мислите, които ви безпокоят, отпуснете се . След това задайте въпроса, който ви вълнува:  „Ще получа ли повишение?“, „Правилно ли постъпвам в отношенията си с любимия човек?“.

2. Започнете да оцветявате рисунката. Можете да използвате акварел, маркери, химикалки или цветни моливи. Основното правило е  – няма правила! Рисунката ще се счита за приключена, когато в нея няма какво да се добави.

3. Сега трябва да изрежете мандалата и да и намерите такова място, че да може  през деня, когато попада пред  очите ви, да можете да си спомните за вашата цел или желание.

4. Mандалата трябва да остане там, докато  желанието  се изпълни. След като ситуацията се реши, с мандалата добре да се разделите –  може да я нарежете или да я изгорите.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *