В Архангелск видяха НЛО и извънземни в гората

53482237В ново интервю за вестник „Аргументи и факти“ Вадим Чернобров, координатор на изследователското гражданско сдружение „Космопоиск“ разказа за случай в гората от региона Архангелск, Русия, където берачи на гъби   видели НЛО и извънземни.

– Вие разказахте как жители на  Архангелск   попаднали в гората на някакъв неизвестен апарат и непознати същества. Какво е било това и как приключва?

Вадим Чернобров: Нека ви напомня –  през пролетта на тази година, двама жители на града Шенкурск (област Архангелск) отишли в гората за гъби и на връщане забелязали в близост до пътека конструкция, която прилича на петролен варел.

В близост до устройство стояли две същества с прилепнали  дрехи. Те ги заговорили на руски и ги поканили да влязат вътре във варела. Хората влезли, а вътре – кабина с прозрачен покрив, уреди, контролен панел. Като седнали на креслата подът станал прозрачен и „варелът“ полетял.

Гъбарите седят ни живи, ни умрели. Съществата ги „разходили“, и не само над родната тайга, но и из целия свят. Показали им различни страни и градове. Например, те видели през пода  Бранденбургската врата в Берлин. Също така те им казали някои неща , които сега трябва да се анализират.

След това   „варелът“ се върнал обратно и кацнал близо до града. На гъбарите им  казали учтиво сбогом, и те се прибрали у дома. Когато дошли на себе си и опитвайки се да осмислят това, което се е случило, те се обърнаха към „Космопоиск.“ Предавам тази история с техните  думи.

– Вадим, може би хората просто търсят евтина слава? Да  дойдат при тях Москва, да ги покажат по телевизията …

– Цялата им слава се ограничава с  тази история за нас. По телевизията никой не ги е показвал, снимки във вестниците не са публикувани. Нещо повече, ние показахме видео с  интервюто им на  психолози, и те потвърдиха, че разказвачите не лъжат.

И сега нещо много интересно. Единият от тях по-рано е работил като тракторист, не е имал висше образование, и не имал нищо общо с компютърните технологии и високите технологии. И изведнъж, без видима причина, този човек почувствал интерес към компютрите, започнал  да ги изучава и дори открил сервизен център в Шенкурск. Сега той компютърен експерт.

Това, което  се е случило с тези хора, уфолозите  наричат контакт от 3-ти  вид. В такива случаи  хора виждат  не само НЛО, но и обитателите му- подобни на човешки същества. Те могат да говорят на родния език на наблюдателите. И често след такива срещи, хората развиват неизвестни досега способности.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *