Защо жените имат нужда от мъж за една нощ

nervi-600x300Преди се приемаше, че мъжете  винаги са готови да правят секс и при това с първата срещната, а  жените са по-чувствителни и не могат да си представят интимни отношения без чиста любов. Сега картината се променя, и нежният пол активно възприема  навицитe на мъжете, един след друг, включително и страстта към секс за една нощ.

Дълги срещи,  изпълнен само с плахо докосване на  ръце, и смутен поглед- това не е за тях. Тези дами предпочитат да черпят от живота всичко, от което  се нуждаят, за предпочитане без прелюдии. Ние можем да си мислим, че жените, които правят секс за една нощ – не са модел на поведение. Но дали не е стереотипно такова мислене? Както се казва, няма дим без огън, и ако на нежния пол в един момент му стане удобно да “прелъсти и да изостави”, значи  има причини. Някои от тях, между другото, са повече от уважителни.

1. Опънати нерви

Сексът е  чудесен начин за облекчаване на стреса, натрупан по време на седмица изтощителен труд. Ако една жена няма постоянен партньор, с когото може  да прави през  уикенда бурен секс, тя може да отиде с приятелките си в клуба замо за да се натанцува или за да намери партньор – дори и само за една нощ. Сексът в този случай е почти лекарсто, метод за физическо и емоционално разтоварване.

2. Когато сексът е фетиш
Помните ли Саманта Джоунс от сериала “Сексът и градът”? Това е може би най-известният пример за   жена, за която можем да кажем, че сексът   е нейният фетиш. Много реални момичета, като  тази героиня, просто не могат да си представя живота  без главозамайваща сексуални приключения. И те не се нуждаят от един-единствен избран. Те вярват, че за да се научат на  нови аспекти на сексуални отношения,  с различни партньори е много по-добре. Околните ги смятат за развратници, но на тях не им пука.

3. Доказателство за привлекателност

 

Някой може да си мисли, че е глупаво  да доказваш на себе си, че си привлекателна, прекарвайки нощта с първия срещнат. Но без значение колко странен е  този начин на женско самоутвърждаване, той съществува. Факт е, че представителките на нежния пол просто трябва да се чувстват желани. И ако за някоя е достатъчно просто да пофлиртува с някой, който и харесва, други предпочитат да стигат до края.

4. Всичко е просто и без задължения

Грешат онези мъже, които си мислят, че жените си  мечтаят само да ги обвържат, да ги накарат да чуят валса на Менделсон, а след това да приготвят  закуска всяка сутрин и и да им гладят ризите. Не, някои от представителките на нежния пол не искат да плащат такава висока цена за вярата, че тази вечер те ще получат секс. Те не искат да изграждат образ на супердомакиня   за да угодят на семейството му. Те просто канят мъжа с много конкретна цел – “да се позабавляват в леглото” и да забравят. Всичко е просто: секс без задължения.

5. Лекуване на рани

Някои жени са уверени – секс за една нощ им помага  да се справят с емоциите, поради скъсване с  любим човек. “Клин клин избива” –  мислят си те и започват да  търсят приключение за една нощ. На някои им помага, на други не. Психолозите смятат, че сексът с първия срещнат – не е най-добрият начин да се възстанови равновесието след раздяла. На първо място, този, на когото вие се опитвате да си отмъстите и да докажете нещо, няма да  разбере. Второ,  секс без задължения, за съжаление, не може да замени любовта, а  това търсят повечето  разочаровани жени.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *