„Сириза“ обяви прекратяване на икономическата програма с ЕС

pic_2637d059994a76bb3e90b8caf9bdfcf9Коалицията на левите радикали „Сириза“ възнамерява да приключи действието на икономическата програма за Гърция, приета от предишното правителство със страните от ЕС, заяви в неделя, 25-ти януари, отговорникът  за икономическите политики на коалицията Янис Mилиос, цитиран от ТАСС.

„Вярвам, че Хардувелис (министър на финансите на Гърция) ще закрие всички дела от технически характер. Що се отнася до програмата, която беше договорена от Хардувелис като представител на Самарас (министър-председател на Гърция), тя вече е мъртва „- така представителят  на радикалната левица описа поведението на гръцката делегация на следващата среща на Еврогрупата, насрочена за 26 Януари ,

„Европа вече не може да продължава  по пътя на дефлацията, рецесията, нарастваща безработица, свръхзадлъжнялост. Гърция показва пътя. Нашата страна, нашите хора,  са  пионерите на много голяма промяна, „- каза Mилиос.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “„Сириза“ обяви прекратяване на икономическата програма с ЕС”

  1. Том

    Ako го направят ще докажат, че Гърция продължава да е жива и да развива цивилизацията

Comments are closed.