НЛО засмуква вода от американско езеро

1

Пилот, който е пожелал да остане анонимен, е споделил  снимки и свои  наблюдения с известния уфолог Скот Уоринг, който ги публикува.

Пилотът на малък самолет на  местна авиокомпания, насочвайки се към летището на Невада видял обект с формата на  чиния, който  кръжи над езерото Scotts Flat Lake – изкуствено, но много красиво езеро.
2
От обекта до езерото била опъната прозрачна „лента“. Стигайки  по-близо пилотът осъзнал, че тази „лента“ е  водна. Той се опитал да се свърже с обекта по радиото, но той не отговорил. И скоро просто отлетял. А „лентата“ изчезнала. Това е станало в средата на май.

Уфолози смятат, че пилотът видял как  извънземните крадат вода. Това е обичайно за тях. Но тогава ще трябва да се приеме и  нещо друго: че извънземните не само засмукват вода в „чинията“, а и веднага някъде я телепортират.

3
Тъй като водата в езерото станала забележимо по-малко. Толкова много вода в  „чинията“ няма как да се побере. С една дума, фантастика. Но на снимката, направена от  пилота , се виждат и „чинията“ и водната „лента“.

Езерото Scotts Flat Lake се намира на надморска височина 940 метра в резервата Tahoe National Forest of Nevada County, California,  на около 10 километра от град Невада. Той е разположен на площ от 340 хектара. На наго  понякога идват местни жители на барбекю и да поплуват.

Скот Уоринг попитал колегите си дали  няма и  други свидетели на инцидента? Оказало се, че има – наблюдавали са  „чинията“ и от брега и от лодки. Някой дори е снимали. Уфолозите сега правят разследване.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *