Случаи с НЛО, които не могат да бъдат оспорени

 Истината е някъде там, но е  толкова далеч понякога, че да се установи  е абсолютно невъзможно. Днес истината е удавена в морето от информационен боклука и в края на краищата ние знаем за мистериозния феномен  толкова малко, че почти преставаме да вярваме в него. От всички неясни съобщения неидентифицираните летящи обекти са само 5-10 на сто. Тук са  най-известните случаи с  НЛО наблюдения, които не са намерили обяснение.

1. Астрономическо явление през 1561 над Нюрнберг

Рано сутринта на 14-ти април 1561 г.  жителите на града наблюдават въздушен бой, в който вземат  участие „кръстове, дискове, полумесеци и тръби“, от която впоследствие излита няколко кръгли обекти, които запълват  небето. Събитие е напълно описано и илюстрирано от няколко източници. Повече за инцидента ТУК!

2. Розуелският инцидент

2

Предполагаемата катастрофата на неидентифициран летящ обект в района на град Розуел, Ню Мексико, САЩ става през юли 1947. От края на 1970 г., инцидентът става причина за ожесточени спореове и теории на конспирацията, главно поради неизясненотп естество на открития обект. Различните източници на популярната версия, според която обектът е извънземен космически кораб, а  неговия пилот е извънземен, който случай правителството на САЩ засекретява. Това събитие се превърна в един от най-известните елементи на американската поп култура, и  благодарение на него, градът  Розуел често се асоциира с НЛО.

3. Появата на НЛО над стадиона във Флоренция
3
Ако НЛО наистина са се опитали да се привлекат  вниманието към себе си, те винаги биха се държали като на 27 октомври 1954 г., когато мистериозен обект се появява над огромен стадион, изпълнен с хора. Свидетели на  странния обекти са около десет хиляди души, за това пишат всички вестници на Флоренция, Италия, а случаят попада в  поредицата от необясними, но безспорни  доказателства за съществуването на неидентифицирани летящи обекти.

Втора част

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *