Бивш служител на НАСА: Видях срещата на извънземен хуманоид с астронавти (видео)

Бившият служител на НАСА и информатор, Кларк С. MaкЛиланд (McClelland) твърди, че веднъж е успял да види кадри, които не били предназначени за него, когато е работил в НАСА.

Той успял да наблюдава свръхсекретната мисия на Пентагона Space Shuttle в Космическия център Кенеди (LCC), за около минута, как хуманоиден извънземен с височина около 9 фута си взаимодейства с двама астронавти в САЩ. Той също така е видял извънземен НЛО в орбита,  близо до космическата совалка.

Конспиролозите твърдят, че в по-късните етапи на Втората световна война, американските разузнавателни агенции са получили информация, че нацистите на Хитлер са подписали тайно споразумение за предаване на военни технологии от една извънземна раса, позната като рептили.

В рамките на условията на договора, рептилите изпратили технически експерти, които да работят в нацистка Германия, за да се ускори реализацията на ракетния проект V-2.

reptilianaline-670x517

След края на Втората световна война документацията и самите ракетни апарати заедно с най-добрите учени в Германия се оказват в Съединените щати, където продължават да работят по космическата програма на страната, заедно с няколко извънземни раси, включително с рептили, сиви и нордици (извънземни от съзвездието Плеяди), които се състезавали помежду си да сключат договори с правителството на САЩ като нова суперсила.

Сивите успяват да надхитрят нордиците, и, както се  съобщава, те сключват споразумение с администрацията на президента Дуайт Айзенхауер през 1954 г. Поне така твърдят изследователите на „екзополитиката“.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *