Пътешественик във времето е наблюдавал двубой на Майк Тайсън (видео)

На 19 август 1995 г. в Лас Вегас е двубоят от световен мащаб, който отбеляза завръщането на легендарния боксьор Майк Тайсън, който се бие с Петер Mакнийли и го побеждава.

Двубоят носи на организаторите стотици милиони долари, по телевизията го гледа почти всяко трето американско семейство.

Сега обаче фен на бокса, гледайки отново битката между боксьорите, забелязва нещо необичайно, което е извън всякаква логика. Един от зрителите в залата държи в ръка истински модерен смартфон! Нещо повече, той с помощта на устройството явно записва какво се случва по време на двубоя.

По време на загрявката на боксьорите операторът насочва камерата към Майк Тайсън, и на заден фон изведнъж се появява мъж с голям смартфон. Този тайнствен зрител държи джаджата така, сякаш снима видеоклип.

Защо пътешественикът във времето не е бил забелязана тогава?

Вероятно защото тогава никой не е знаел какво е смартфон.

Скептиците този път буквално са неми. Човекът със смартфона е заснет съвсем ясно от камерата и за никакъв монтаж не може да става дума, защото този запис може да се провери и препровери.

Може, разбира се, мистериозният човек да е получил през 1995 г. достъп до секретна разработка на „Apple“, но това е много малко вероятно, тъй като по онова време фирмата произвежда само цифрови фотоапарати, които са се радвали на голямо търсене, а устройството от записа има вид на истински модерен смартфон.

Related Posts

One thought on “Пътешественик във времето е наблюдавал двубой на Майк Тайсън (видео)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *