Човечеството се е появило на планетата Земя за да обезпечи нейния преход в състояние на звезда

Въз основа на вълновата концепцията и поливихровия модел на системата „импулс-отговор“, разработена от автора (http://72d0180b0f020ea.s.siteapi.org/docs/f52b95e3331753b37f23678dbe73c42836a33fb0.pdf), като отчита емпиричния  фактически материал за геологията на растежа и разширяването на света, с теорията за трансформирането на планетите в  звезди  той формулира еко-идеологическия  поглед върху  съвременната криза на околната среда:

Човечеството се появява на планета на последния и етап на прехода и до състояние на звезда за да зареди  планетата с  липсващата и енергия.

Като  механизъм за  предаване на социалната енергия в недрата на планетата служи ноосферата на планетата, чрез  държавно-цивилизационния процес.

Ако биосферата сформира  само горната част на планетата – литосферата, то антропосферата, чрез създаването на ноосферата на планетата, „взривява“ планетата, като я  превежда в ново състояние – мини-звезда тип Юпитер, а след това и  Слънцето.

Екосистемата „планета-човечество“ ще се превръща в  екосистема „звезда – плазмоиди.“ При това планетата,  като по-мощна самоорганизираща се система, определя посоката на планетарната форма на човешкото съществуване.

Настоящата криза – е закономерен етап в цикличното развитие както на планетата, така и на човечеството. Предишният етап приключва с  конфронтацията между цивилизациите на Атлантида и Хиперборея, с  тяхната гибел.  Тези положения  са основата на „концепцията за преходния период.“

Здравето на хората, тяхната продължителност на живота, и морално – духовната нравственост, се  определят от  цялостното състояние на ноосферата на планетата, която  действа като магнитно поле върху железни стружки, с противопоставяне на нейните демонични и ангелски сфери. Преходът на планетата в ново състояние, както  винаги е катастрофален. Оцеляват знаещите и подготвените.

Автор: Александр Бугаев, Глобална екология

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *