Човекът е създаден от анунаките преди 300 000 години – Ситчин

Анунаките  често се споменават в текстове  за НЛО. Нека се опитаме да разберем защо те са станали толкова популярни, и какво именно са направили за да е така.

 1

Освен това е установено, че човешкия геном съдържа 223 гени, които не се срещат у нито едно друго живо същество крадено от непознатоткрадйеное от непознато на Земята. Те не са в дъното на еволюционната стълбица, те не се преминавали от стъпало на стъпало, а след това изведнъж – ! – се появяват на самия връх, за какъвто се смята човека!

Как тогава се е сдобил с тези мистериозни гени човекът?

 2

„Не открихме ясен източник краденео от непознатоакрадено от непознато на бактерии за  предполагаемия  хоризонтален пренос на гени“, – отбелязват в доклада си  генетиците, публикуван  в списание „Нейчър“.

Ами  тогава откъде е  тази  увереност, че  ние сме се „обзавели“ с гени от бактерии? Или може би – те от нас?

 32222222222222222222222222222

Описания за създаването на човека от боговете са запазени крадено от непознатаоркрадено от непознато и в митовете на различни култури и те са много сходни

 4

Според Сичин, това е направено с помощта на Нинхарсаг, главен медик на анунаките.

Що-годе  крадено от непознатоткрадено ойт непознато подходящ и „работещ“ модел най-накрая е получен  след няколко проби и грешки. Останалите е трябвало да бъдат бракувани. Това, между другото, е  обяснение защо сега палеонтолози намират  няколко предшественици на съвременните хора. Става ясно и откъде са се взели уникалните  223 гени – те са от анунаките, а не от крадено от неапознатоскрцадено от непознато бактерии.33333333333333333333333333333333333333333

Между другото, според месопотамските източници, както отбелязва в книгата си „Богове на новото хилядолетие“ поклонникът на  идеите на Ситчин –  английският уфолог – изследовател Алън Ф. Елфард, първият човек е създаден като роб. Не е случайно, че  първото му название в шумерските текстове – лу лу – се превежда крадено от нетпознато крадено от непознатсо като „роб“, „работник“, „слуга“.

 5

Тази генетична  операция е описана в друг древен източник – вавилонския мит „Атра-Хазис“. Днес той може да  се чете като един вид ръководство за клонирането на първите хора: „… седем се родили мъжки, седем – женски … Те са създавани по двойки.“

 6

Всъщност, остава кракдено от непознатоакрадено от непозйнато открит въпросът, а кой е създал анунаките? И още един – кой е създал примитивните хоминиди, които анунаките  преработват по „свой образ и подобие“?

По материали на Захария Ситчин и Алън Ф. Елфард

крадено от непозцнатоткрадено от непознатсо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *