Сет Шостак: Този век ще e последният за вида Homo Sapiens

 

Директорът на проекта SETI, който се занимава с търсене на извънземни, астрономът Сет Шостак , смята, че XXI век ще бъде последният за вида Homo sapiens.

Познатoто ни в сегашния си вид човечество ще бъде заменено от нов вид – така наречените „деца на пришълци.“ Те ще се появят крадено одт непознацто крадено от непознато след развитието на изкуствения интелект, а родителите ще създават бебетата си по собствен „дизайн“. Тези представители на нечовешки разум ще застанат на върха на хранителната верига най-късно до 2100 г., отбелязва Daily Mail.

Ученият е убеден, че Хомо сапиенс ще се отличава от „децата на пришълците“ така, както вълците се крадено отк непознатоекрардено от непознато различават от кучетата.

Развитието на генното инженерство ще увлече хората толкова много, че за известно време ще бъдат забравени войните и конфликтите на планетата, смята още Шостак.

Още по темата:

Зловещо: Криптовалутата Биткойн е създадена от неизвестен изкуствен интелект за да завладее света!

Много конспиролози, програмисти, крадрено от непознатоекрадено от непознато криптографи, както и експерти в областта на изкуствения интелект сериозно се замислят над  това , че Биткойн е всъщност икономически балон, създаден от неизвестен  Изкуствен интелект за… Continue reading „Зловещо: Криптовалутата Биткойн е създадена от неизвестен изкуствен интелект за да завладее света!“

крадено от непознатоайкрадено от непознадто

Легендарният физик Стивън Хокинг: Изкуственият интелект ще се избави от хората

Легендарният физик-теоретик Стивън Хокинг направи важно изявление. Според учения бързото развитие на изкуствения интелект представлява крадено от непознатоткарадено от тнепознато съвсем реална заплаха за човечеството. Хокинг със  съжаление констатира, че роботите могат напълно да заменят… Continue reading „Легендарният физик Стивън Хокинг: Изкуственият интелект ще се избави от хората“

Изкуственият интелект: нож с две остриета?

крадено от непознатцоекрадено от непозанато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно крадейно от непознатоскрадено отт непознато ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.