50-километров дисковиден НЛО е заснет до Луната (ВИДЕО)

Доказателство за съществуването на НЛО е получено в Китай с помощта на професионална камера. Видеото показва преминаването на извънземен космически кораб пред Луната.

В своя Twitter акаунт потребителят Jaime Maussan сподели видео, за което се твърди, че се отнася до присъствието на НЛО близо до Луната и че то потвърждава теориите за извънземен живот.

„Това се случи на 29 септември 2022 г. Огромният дискообразен кораб беше с диаметър около 54 километра“, казва Jaime Maussan.

На видеото доста ясно се вижда НЛО с форма на диск. Изследователят е убеден, че това е едно от най-впечатляващите изображения, записвани някога по време на изследването на това явление, което демонстрира присъствието на кораби от извънземен произход, движещи се близо до повърхността на Луната.

И преди сме изказвали хипотезата, че Луната е заета от извънземни цивилизации. Може би това е известно на правителствата на Земята, които през миналия век организираха надпревара – кой пръв ще стъпи на повърхността на Луната и изведнъж … почти едновременно се охладиха към тази интригуваща космическа тема. Защо?

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *