Духът на загинал преди 30 години морски пехотинец се всели в четиригодишно дете

1415759894617_wps_40_image004_png Майката  на четиригодишно дете от Вирджиния уверява, че призракът на загинал преди 30 години морски пехотинец  по някакъв начин общува със сина и.  Андрю (така се казва  момчето) постоянно си „спомня“ и разказва подробности от живота на сержант Val Lewis – морски пехотинец, убит по време на бомбардировки на казармите в Бейрут през 1983 година.

В.  Лукас  разказала пред телевизия  WTKR-TV, че един ден синът й изведнъж започнал да говори неща, които  дете на неговата възраст не е в състояние да измисли.

Първо казал, че някога е живял на главната улица на града Sumter (GA), в дома на номер 860. Лукас дълго време не могла да разбере това, което детето се опитва да й каже. А  той продължил да си „спомня“, добавяйки нови детайли.

В един момент момчето започнало истерично да крещи защо майка му го оставила да умре в огъня.

1415761472911_wps_53_image001_png

Сержант Val Lewis, който загинал през 1983 г.

Лукас казва, че синът й понякога започва да плаче неутешимо. Когато тя се опитва да разбере какво се е случило, момчето повтаря: „Защо ме остави  да умра в огъня?“

След посещение в дома на на Лукас , снимачната група разровила архивите, за да научи повече за морския пехотинец  Vele Lewis. Оказалo се, че много от детайлите, които разказва момчето, наистина съвпадат с истинската история на този млад човек.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *