Огромна дупка погълна улица в Германия

В германския град Шмалкалден, Тюрингия, се  появи кратер с дълбочина от 20 метра. Предполага се, че пропадането е на мястото на стара мина.

Местните жители чули шум на улицата и извикали полицията. Правоохранителните служители видели огромна дупка, която се разпростряла  на площ от около 600 кв. км. m. При пропадането никой не е наранен, но във фунията е паднала една кола, гараж и част от сграда.

25 жители на съседни къщи са били евакуирани от властите, които са поставили  заграждения и полицейски постове. Също така се решава въпросът дали да се запълниа кратера, като все още е възможно последващо пропадане – то може  да се причини от тежка стрителна  техника.

Related Posts

One thought on “Огромна дупка погълна улица в Германия

  1. Tezi dupki vzeha da se poqvqvat na nai razlichni mesta po sveta.Nqkoi kopae usileno otdolu.Kraq na sveta nablijava (moje bi) i se podgotvqt opredeleni „hora“ za nego.Tretiq raih sa imali tehnologiq za kopaene na dupki chrez nqkakav ured koito mojel da razgrajda materiqta na edno pod strukturno nivo,toest kogato im se izprechi skala q prevrushtali v pqsuk i samo trqbvalo da se izvozva no ne i da se razbiva ili vzrivqva.Po tozi nachin Nazi-tata kum kraq na voinata na vseki zavod otgore si napravili ogledalen otdolu za da negi bombandirat.S tazi tehnologiq sa kopaeli v puti po burzo.Cqla Germany e podkopana no tqhnite voenni kriqt tova.Samo izbrani shte im bude pozvoleno da se skriqt otdolu za zapazvane na choveshkiq genofond zashtoto sled vreme shte trqbvat navi 6mlrd robi da bachkat.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *