Разсекретените фотографии – I част

В продължение на десетилетия ние чакахме, кога това ще се случи и  се плашехме. С усилията на   стотици  хакери и IT специалисти от цял свят бяха хакнати сървъри на много правителства с високо ниво на секретност.

Повечето от тези снимки са били Строго секретни в продължение на години и скрити за нас от нашите правителства за да няма паника и безредици.

Но рано или късно всичко излиза наяве.

Според скептици 99 % от фотосите са фотошоп. Хубаво!

А този нищожен 1% ???
Все пак преценете сами.

[nggallery id=23]

Related Posts

3 thoughts on “Разсекретените фотографии – I част

  1. Снимките са много интересни,но защо няма коментар към тях? С нетърпение ще очаквам и други подобни…Този сайт го открих случайно преди 1 седмица и всичко е толкова увлекателно,че не усещам как минава времето.Привет на създателите му!!!

  2. Като ги гледам фотографиите и аз започвам да си мисля,че са на фотошоп.Особенно тези снимки на хората със скафандрите.

  3. Голяма част от снимките са си всъщност рисунки, излезли сякаш от комикс от 50-те години на миналия век. На много места не видях връзка между отделните картинки, т.е. не можах да ги вържа със статията. Като специалист с около 15-годишен стаж с фотошоп бих казал че видях доста съмнителни :)) от професионална гледна точка неща. Вероятно целта на този сайт е да обърка лековерните хорица, аз съм виждал НЛО, но не съм маниак на тази тема – НЛО = на неиндетифициран летящ обект – а не непременно извънземни, въпреки че би могло да бъде обратното. Много се говори – малко факти се дават – а науката иска факти а не празни приказки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *