Уникална карта на пенисите по света

Карта с размера на пениса се превърна в сензация в интернет. Тя е изготвена от членове на Австралийската национална агенция по  здравеопазване и благосъстояние, на базата на данни за средната дължина на пениса на мъжете от цял ??свят.

Първо място в тази класация заемат жителите на Конго, средната дължина на пениса при мъжете там  е 17.93 cm. На второ място са еквадорците, чиито мъже могат да се похвалят  с дължина от 17.7 см. На трето са ганайците със  – 17.3 см. Четвърто и пето място си делят мъжете на Колумбия и Венецуела – 17.03 cm. Сред европейските мъже са водещи   унгарците – 16,1 см, те са на десета линия на световната ранглиста. Зад тях са французите  със средна дължина от 16 см (те са на 17-то място), и жителите на Чешката република – 15.89 (22-ти). Зад тях, холандците – 15.87 cm (27) и италианците – 15.74 (31-ти). Сериозно изостават  германците – 14.48 cm

КЪДЕ СМЕ НИЕ: Със средна дължина от 15.02 см българските мъже изглежда не могат да се похвалят кой знае колко. Което дори и със  заплатите си не могат да компенсират…

В края на класацията са азиатски мъже.
В края на списъка са жителите на Южна Корея – 9.66 cm. Малко по-дълги са на жителите на Камбоджа – 10.04 см. Не са никак добре с дължината японците (10.92 cm), филипинците (10.85 cm),  китайците  (10, 89 cm) и Тайландците (10.16 см).

Заслужава да се отбележи, че учените са се опитали да  сравняват тези резултати  с данни  в световен мащаб за коефициента на интелигентност-  IQ.
Оказа се, че в много случаи е налице обратна връзка. Така например китайците, които са в края на класацията по дължината на пениса, са в горната част на списъка от гледна точка на IQ. Същото се отнася и за жителите на много страни в Африка, където имат големи пениси, а интелектът им е доста нисък.

Картата в голям размер можете да видите ТУК.

Related Posts

3 thoughts on “Уникална карта на пенисите по света

  1. E vse pak sme v svetlo zeleno :-)) nashite susedi sa po-zle.A i spored men vizantiicite sa si platili da ne gi slojat v cherveno haha.Inache kartata e hubavo napravena i moje da posluji i za drugi celi ne samo za gledane na p.nisi.Naprimer vidqh che v Livan ima grad Tripoli kakto i estestveno v Lybia.
    Admin zashto cqla sedmina ne se otvarqshe site-a

  2. rudolfhess , трябваше да го доработим сайта отвътре малко. сега няма да го спирам скоро!

  3. Blagodarq za otgovora.Pomislih che ste go sprqli a puk mi e interesno da cheta v nego.Informaciqta v grupata ot drugi site-ve otgore v lentata se prepokrina no specialno v nepoznato mi e nai interesno da cheta zatova popitah.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *