Нещо с Луната не е наред? Или със Земята?

7 април, Лонг Айлънд, Ню Йорк. Авторът пита, може ли някой да обясни това? Изглежда, че Луната е наклонена в напълно грешна посока.

14 април, Бавария, Германия. Авторът на видеото съобщава, че записът е направен в Германия. Също така отбелязва, че Луната по-рано не е била такава. И според него излиза, че земната ос е наклонена, което може да причини промени във вида на Луната.

Декември 2010 година. Луната се наклони с 90 градуса за 8 часа.

В Мрежата може да намерите много клипове с различни позиции на Луната, които не съвпадат с календарните и фази, а също така и промени в положението и в течение на времето.

С Луната , може би, нещо не е наред? Или със Земята?

Related Posts

4 thoughts on “Нещо с Луната не е наред? Или със Земята?

  1. Луната е дошла по изкуствен начин до Земята преди началото на Кали Юга и управлява, дясното полукълбо на мозъка или нашата чувствена женска страна и психиката.
    Слънчевата система в този вид е създадена от Йехова, която е женско демонче. Влиянието на Йехова свършва през 02.2013г. и това, което става с луната е предвестник, че нещо сериозно ще се случи и то ще бъде ясно усетено от цялото човечество. Казват, че ковчега на Йехова е на тъмната страна на луната.

  2. Какъв майтап! Тия хора вече си правят гаргара с всичко възможно! Жал ми е за връзващите се…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *