Обама имал следи от извънземни на главата си

Поредица от снимки, на които президентът на САЩ Барак Обама е изобразен в компанията на комика Джордж Лопес, привлече вниманието на интернет общността. На снимките се вижда, че черепът на американския президент се пресича от дълъг белег, който се спуска от върха на главата до дясното ухо.

Много блогъри веднага започнаха да говорят за това, че държавният глава крие ужасна тайна, пише The Daily Mail. Някои казват, че белегът отляво е останал след тайна операция на мозъка, за която хората не знаят. Други смятат, че черепът Обама носи следи от извънземни намеса.

Има и рационални обяснения на този забележителен детайл във външността на президента. По-специално, знакът може да се дължи на особености на косата, фризьорска грешка или просто игра на сенки и светлина. Въпреки това, блогърите не са доволни от това тълкуване.

Авторът на публикации във форума EscapeTyranny.com поставя пред публиката трудни въпроси. Как така се оказа, че чак сега имаме възможност да се запознаем с историята на живота на Обама в публичното пространство едва в края на първия му мандат с такива сензационни подробности?
Защо информацията за евентуална операция не се съдържат в неговата медицинска документация? Каква е тази операция и не е ли повлияла на умствените способности на президента на САЩ ?

Автори на блогове напомнят, че информацията за живота на американски президент няма доказателства.
Никой не знае със сигурност където той е роден, кога и от къде е дошъл в Съединените щати или каква националност има.

„Може би той е репликант или андроид? – задават въпроси участниците във форумите – Или той е извънземен от друга планета „?

Белият дом вече коментира тази информация, като я нарече „абсурдна“.

Въпреки това, привържениците на конспиративните теории продължиха да публикува снимки на Барак Обама скомпютърна обработка, изучавайки детайлно структурата на черепа на президента и измерват ъглите на белега, се опитват да установят точните причини за появата му.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1374212/Obamas-scar-head-sparks-conspiracy-theories.html

Related Posts

One thought on “Обама имал следи от извънземни на главата си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *