Това, което се случва на Слънцето (видео)

Филмът, който ви предлагаме да видите е около 13 минути. В него са ползвани, според авторите му, кадри от официални сайтове на NASA.

Ako се вярва на казаното и показаното във филма, то излиза, че около и вътре ! в Слънцето кипи високоорганизирана дейност на непознати огромни обекти.

Поредната манипулация или нещо, което тепърва предстои да разберем.

Но е доста интересно!!!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Това, което се случва на Слънцето (видео)”

  1. Лили

    Гледах филмчето с огромно внимание. Дали наистина има такива кораби, дали не си показват пред нас мощта и не се готвят да ни нападнат? Дали и преди не са идвали тук, на Земята и затова календарът на индианците свършва м.12.2012 г.? Може да са ни посещавали и преди, да са всели страх сред населението и да са предупредили кога ще дойдат пак. Има много въпроси, но дали сме готови да ги посрещнем? Толкова развита цивилизация, чиито кораби да издържят на темлературата на слънцето? Страшничко е…..

Comments are closed.