Живот без ръце и крака- живот без граници (видео)

Много хора се притесняват от големия си нос, клепнали уши, че са много високи или много ниски. А сега си представете как може да се чувства един млад, симпатичен, 26-годишен младеж, който се е родил без ръце и без крака.

Николай Вуйчич е много известен в Америка проповедник. Роден е в Мелбърн през 1982 г. в семейство на сръбски емигранти. Роден е без ръце и без крака

Той сам се е приспособил да живее напълно самостоятелно- включва си лампите, бръсне се, реши, отваря крана на мивката, набира телефони, управлява количката си.

Най-впечатлява с уменията си в различни видове спорт-плува, играе голф.
Той се радва на живота, слави Бог, шегува се със себе си, има заразителна усмивка и вдъхновява физически пълноценните хора да не се предават и да живеят. Това е той- Ник Вуйчич.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.