НЛО се появи до Международната космическа станция (видео)

Днес (25 август в 1.30 ч. по МКС) в живо предаване от камерата на  Международната космическа станция зрителите можаха  да видят движението на неидентифициран  летящ  обект .

Съдейки по кадрите, обектът се движи почти заедно със станцията, което само по себе си изключва появата на земен сателит, който би се появил  само за няколко милисекунди (скоростта на Международната космическа станция е около 8 километра в секунда).

Related Posts

5 thoughts on “НЛО се появи до Международната космическа станция (видео)

  1. Ne samo 4e ima mnogo inteligetni , tova koeto vijdam i si mislq ,e 4e voinata e zapochnalo mejdu tqh i to mnogo seriozno i shte stava oshte po zle ako ne podkrepim s pozitivnata si energiq nashite „BOGOVE“

  2. Ха, ха… Не знам кой какво е видял, но определено движеща се светлинка появяваща се в кадъра от нищото не е космически боклук особено, ако забавя скоростта си или дори спира… обектите в космоса се движат с постоянна скорост и направление. Гледал съм и други кадри в които дори си променят и траекторията и скоростта с голямо ускорение… досега никой не е дал разумно обяснение на това а само, че това е космически боклук… как пък не!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *