На Ален Делон му прилоша в Москва

Знаменитият френски актьор, който пристигна на посещение в Русия в събота, 7 април,  се  е почувствал  зле преди церемонията на «Armenia Music Awards», която се състоя в концертната зала „Русия“.

За филмова звезда бе повикана линейка. Както стана известно по-късно, Делон има проблеми със сърцето, значително се е повишило кръвното му налягане,  предаде ИТАР-ТАСС.

Все пак, въпреки лошото си здраве, Ален Делон излезе на сцената за да получи специалната награда „Легенда“. 76-годишният французин  сърдечно благодари на всички присъстващи за тяхната подкрепа и признание на таланта му.

След участието си в арменската музикална премия,  актьорът се прибра в хотела си.

Тази седмица, любимецът на жените по целия свят (за миналия век) бе изписан от американската болница в парижкото предградие Ньой-сюр-Сен. Тогава медиите побързаха да обявят за сериозна  операция на сърцето, която е претърпял актьорът. Според самия Делон, той е имал обикновена аритмия, а на сърцето му „просто са въздействали с електричество.“

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.