Във Финландия предлагат ленти на ръкавите и имплантиране на чипове за чужденци

Асистентката  на депутат  от националистическата партия „Истински финландци“ Хелена Eронен излезе с инициативата, да се въведат специални ленти за ръкавите за чужденци.
В   статия, публикувана в сряда в   блога и на   националистическия сайт Uusi Suomi (Нова  Финландия),  помощникът на депутата обосновава предложението си с това, че лентите на ръкавите ще улеснят работата на полицейските служители и ще се освободят  ресурси, тъй като полицията няма да и се налага да иска от чужденците лична   карта .

При това, пише в сряда вестник «Турун Саномат» (Turun Sanomat), за всяка националност лентите ще бъдат с различни цветове. Такива знаци на ръкавите трябва да носят и финландски шведи, както и сексуалните малцинства. За последните, идентификационната марка трябва да бъде с цвета на дъгата, казва тя. Също така се предлага да се имплантират на всички чужденци, влизащи в страната,  микрочипове.

Статията на Еронен е била отстранена от портала по-късно.

По време на Втората световна война германските нацистите под страх от смъртно наказание са  принуждавали представителите на различните категории от населението, непринадлежащи към арийската раса,  подобни  опознавателни знаци, включително и на ръкавите.

Related Posts

3 thoughts on “Във Финландия предлагат ленти на ръкавите и имплантиране на чипове за чужденци

  1. Хаха, сега всички които са фенове на теория на конспирацията ще потръпнат. Това с чиповете се пресилва много предимно от християни на които страхът им е втора природа, а заешките крачета трета :). Какво като имплантират чипове – ако това ми улеснява по някакъв начин ежедневието защо не. Та феновете на конспирацията си мислят че така ще им контролират живота, само че и сега го контролират и без чипове и то доста успешно. Оставят ти определена свобода (за да си стоите мирни) извън границите на която бият през пръстите. Мислите, че като нямате чип не можете да бъдете открити където и да е по земното кълбо?!… Че имате кой знае каква свобода… Илюзиии. Вземете първо да се освободите от страховете си, да разберете кои сте вие всъщност, да разберете в края на краищата, че същността ви е светлина и любов, че не сте създадени за да си изкарвате живота си работейки като роботи, а като свободни хора, които харесват това, което правят и е въпрос на удоволствие.
    Хайде със здраве от мен. И умната :)

    1. Рядко елементарен коментар. Чиповете дават неограничена власт, ниски разходи за контрол.

  2. E и, така или иначе контролът е на лице… Неограничената власт също е налице… с чипове или без чипове – пак сме в акитата :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *