Събота е най-удачният ден за съблазняване

Британски изследователи са определили най-благоприятното време за съблазняване на жените. Те провели проучване, според което се оказало, че  след 23:00 часа в събота, жените най-много им се иска (да се чувстват обичани),  пише The Telegraph.

Интервюирани са хиляда  жени, а наред с други неща се изяснило, че 40% от тях предпочитат да правят любов на открито. След това е сексът на работното място и на плажа. Също така е установено, че четири от всеки пет жени в Шотландия се чувстват сексуално удовлетворени. Обратната ситуация се наблюдава при ирландските жени –  доволни от сексуалния си живот са по-малко от една трета. Въпреки това, повече от 40% ирландките казват, че правят любов повече от три пъти седмично. Това твърдят и  една трета от жителките на Лондон.

През април  изследователи от сайта за запознанства C-date са установили, че най-лошите любовници в света са швейцарците.  В класацията на  любовниците,  мъжете и жените от Швейцария се класирали последни. Само 4% от анкетираните от портала за запознанства 5 670 човека, считат швейцарците за добри любовници.

В същото време  всички респонденти на възраст от 18 до 50 години са идентифицирали като най-добрите любовници  мъжете и жените от Бразилия и  Италия. Те са удостоени с 25% от предпочитанията на анкетираните. Проучването обаче показва, че швейцарците на сексуалния фронт са много усърдни и отворени. Своите сексуални приключения снимат на видео 23% от анкетираните граждани, а 27% от мъжете и 31% от жените признават, че  използват играчки за възрастни.

По отношение на честотата на правенето на любов, Швейцария е европейски стандарт. Подобно на много други европейци, средният швейцарец се усамотява с любимия си веднъж седмично. Само един на всеки пет – веднъж на ден.


http://30dumi.eu/2012/05/naj-udachniyat-den-za-sa-blaznyavane-e-sa-bota/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *