На откриването на Олимпиадата през 2012 г. дойдоха дори извънземните

По време на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Лондон в полезрението на камерите попадна странен обект, който прилича на НЛО.

Видеото с летяща чиния, която кръжи около стадион „Уембли“, се появи в YouTube и веднага предизвика ожесточени дебати: какво всъщност е имало в небето тази нощ.

Някои интернет потребители предположиха, че това не е НЛО, а е само един от рекламните дирижабли на Goodyear, които тези дни летят над Лондон. Като доказателство порталът Examiner.com  показа видео с такъв дирижабъл Spirit of Europe II, заснет през нощта.

Други потребители  предполагат, че тези дирижабли на Goodyear са били използвани за снимки  на Олимпийските игри от въздуха. Но и тази хипотеза, опровергава канал NBC Olimpics, съобщавайки, че нито един от тях не е подобен на този, който кръжи над стадиона.

Сред версиите в коментарите има дори и такава за  хеликоптер. Все пак, има хора, които са сигурни, че откриването на главното спортно събитие в света са гледали даже пришълците.

 

Related Posts

One thought on “На откриването на Олимпиадата през 2012 г. дойдоха дори извънземните

  1. Заглавието не е много точно. Не се виждат извънземни, а само НЛО – това са неиндетифицирани летящи обекти. Те биха могли да имат и земен произход.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *