Необяснима телепортация на човек или фалшификат (видео)

Това видео предизвика много спорове и спекулации за чудотворно спасяване на пътя. В Китай не утихват разгорещените спор за видеото с „телепортация“. Според часовника на клипа, инцидентът е станал на 9 май, 2012, около 3 минути след полунощ.

Вижда се как на кръстовището минават две коли, а след това се появява бял камион, който набира скорост. Към него странично се движи велосипедист. В момента на евентуалния сблъсък, в кадър се появява човек, който сякаш се движи със свръхзвукова скорост и оставя светкавици след себе си. Допирайки се до триколката, хората внезапно се оказват на безопасната страна на улицата.

След това ужасеният шофьор на камиона спира и изтичва навън, виждайки, че човекът седи непокътнат на тротоара, а „човекът-Телепорт“ бяга от сцената.

За инцидента има много мнения. Повечето хора са склонни да мислят, че видеото е умел фалшификат, като е използван цифров софтуер за редактиране на видео. Въпреки това, има и такива, които вярват, че камерата за наблюдение наистина е заснела необясним случай на телепортация. Поддръжниците на фантастична версия вече определиха този мистериозен непознат човек или пътешественик във времето, като такъв, който се е появил специално, за да спаси велосипедиста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *