НЛО в облаците убива птици?

Тази снимка на странен обект, оприличаван на НЛО,  в облаците е  направена от  23-годишният Калъм Шерууд в Уоркингтон, Великобритания

Според него, в същия ден (миналия понеделник) близо до   градината на приятелката му са открити мъртви десетки птици на земята. Според собственичката на градината, Шарън Ларкин, която е любител на загадките , свързани с НЛО, тези две събития могат да бъдат свързани.

Експертите обаче твърдят, че кръгът на снимката е рядък страничен ефект при образуване на облаци или кристализация на водата в облаците,  след преминаването през тях на обект с реактивен двигател.

По думите на Шарън, тази област отдавна е белязана  с  голяма НЛО активност. Тя е показала снимките на много хора и повечето смятат, че това може да бъде само един необичаен облак, но с твърде ясни граници.

Същия ден, когато Калъм е направил снимката, в моята градина намерих много мъртви птици. Повечето от тях бяха косове и врабчета. Това е съвпадение (доста необичайно), или се дължи на появата на „облака“ в небето, казва Шарън.

Според представители на метеорологична служба, дирята в небето прилича на инверсионна, но не като тези, които оставят гражданските самолети, а по-скоро военните.

Шарън Ларкин казва, че същия ден е чула  необичаен звук, сякаш някой дращи с „нокти върху метал“. А  кръглият обект в небето е наблюдавала в продължение на най-малко 20 минути.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *