Две слънца в небето, Маршал Мастърс и 21.12.2012

6 седмици остават до 21.12.2012. Тази дата, според страховете на някои, трябва да сигнализира за “края на света”.

Любопитно видео на Маршал Мастърс от  средата на 2012 г., ни дава различна,  от общоизвестната  информация за това, което може или не може да се случи в действителност през следващите 6 седмици. Трябва ли да се притесняваме? Това, разбира се, всеки ще си реши сам. Трябва ли да бъдем подготвени за бедствие? Ние винаги трябва да бъдем подготвени за всичко, което може да срещнем по пътя  си…

Маршал Мастърс е автор и изследовател на явлението на “2012 “, като предлага по-задълбочен поглед върху прогнозите, направени при  формирането на” житните кръгове “, които той нарича “2012. Звездната карта на съдбата. ”

Известните като формация в Ейвбъри от 2008 г., те ни казват, че на 21 декември 2012 г. , ще се окажем в  началото на продължителна глобална катастрофа. Тя ще продължи години наред и ще включва изместване на полюсите, което предсказва и Едгар Кейси.

Related Posts

One thought on “Две слънца в небето, Маршал Мастърс и 21.12.2012

  1. Браво за новината, но снимката е фотошоп. Нищо ново не се съобщава и всеки погледнал към небето няма да види второ Слънце. Айде със здраве! :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *