Странен вампир залови турската полиция

Турската полиция залови вампир, който пие  човешка кръв, нападайки хора по улиците.  Според  Live Science, 23-годишният мъж е женен и има дъщеря. Първоначално той рязал собствените си ръце, гърдите и корема, за да събира кръв и да я изпие. Но след 2 месеца редовна употреба на кръв, той преминал към друг източник на „храна“.

Вампирът молил баща си  да му купува кръв от  клиниките за кръводаряване. А след това започнал да напада хора, да ги хапе и да пие кръвта им. В допълнение той рязал жертвите си с нож. Когато полицията арестувала вампира за нападенията му,  го изпратила в психиатрична болница.

Лекарите забелязали, че освен жаждата му за човешка кръв, човекът има а и други отклонения. Вампирът непрекъснато  говорел с някакъв невидим събеседник. Освен това той страдал от провали в  паметта си. Някои епизоди от ежедневния си живот той не помнел.

Лекарите открили, че вампирът страда от раздвоение на личността. Загубата на паметта му е  свързана с това. Според психолози мъжът започнал да пие кръв поради травма. Той видял много кървави сцени на смърт. По-специално пред очите му  починала 4-месечната му дъщеря.

Той е бил свидетел и как са намушкали чичо му с нож.  Въпреки това да намалят жаждата му за кръв лекарите не успели, както и да спрат раздвоението на личността му.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *