Сорос даде на съд бивша любовница

Финансистът също така се надява да накаже актрисата за клевета. Финансовият магьосник Джордж Сорос  даде на съд бившата си  любовница, актрисата Адриана Ферейро за клевета и хвърлен в него стъклена лампа.

„Това е първият път, когато ние имаме възможност официално да отговорим на неверните твърдения на г-жа Ферейро, както и да направим наши  собствени, за да я привлечем към отговорност за вредите, причинени на г-н Сорос от нейните претенции,“ – поясняват адвокатите.

Според тях Сорос и Ферейра са практикували  свободна връзка и си позволявали да се срещат с други хора. Веднъж те били в леглото и тя го попитала  за апартамента, който той обещал да и  даде. Сорос казал, че   в апартамента живее друга жена. След което Ферейро се ядосала и хвърлила към любовника си стъклена лампа, но не  улучила. Освен това, по-късно тя стъпила върху парчетата и се порязала.

През 2011 г. Адриана Ферейро заведе съдебно дело срещу Джордж Сорос за $ 50 млн. за факта, че той „измамил надеждите и.“

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.