В Южна Африка пчели нападнаха основно училище и нахапаха 60 деца

В предградие на Кейптаун в Южна Африка, рояк диви пчели нападна група ученици в училище. В резултат на инцидента са пострадали 61 деца на възраст от пет до десет години, както и трима учители.

„Децата бяха в училището  когато въху тях налетя рояк, като пчелите хапеха всеки по пътя си,“ – съобщи представителят на местната „Бърза помощ“ Крис Бота. Според него причината за агресията на насекомите не е изяснена.

На голяма част от нахапаните е оказана първа помощ още в училище. Но няколко души са били откарани в болница. Състоянието им е критично, казват лекарите, пише SA- news.

Related Posts

One thought on “В Южна Африка пчели нападнаха основно училище и нахапаха 60 деца

  1. Вижте сега, от бай Иван да знаете, пчелите не ‘апят! Кучетата хапят, акулите хапят, крокодилите хапят, комарите хапят, бълхите хапят, кърлежите хапят, някои мухи хапят, но пчелите и осите не хапят, а ЖИЛЯТ! Запомнете го, ЖИЛЯТ! Хапането е с уста, а жиленето е с жило на гъза. Има съществена разлика. Не се излагайте като кифладжии, а помислете с главите си. Не казвате ято риба и пасаж птици, нали?! Едно е да те ритнат, а друго е шамар, не ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *