Жена засне призрак в розов костюм

Жителка на щата Тексас, организирала импровизирана фотосесия за племенника си, е успяла да улови в обектива на смартфона  не само  тийнейджъра, но и фигура на призрачен зрител.

Марсела Дейвис (Marcella Davis), която живее в Кливланд, щата Тексас, гледала как играе  племенника и, а след това решила да направи няколко снимки с мобилния си телефон.

Връщайки се обратно у дома, американката поискала от дъщеря си да и покаже как  да увеличи снимките.

Момичето свършило работа , но в същото време  забелязало на снимките странен зрител, който гледал от страни играта на учениците.

„Дъщеря ми ми даде смартфона с думите:“ Мамо, виж това „. Забелязах прозрачна фигура, през която можеше да се види улицата. Призракът е  със  светлорозов костюм и черна риза. Но най-вече бях изненадана от косата му и панталоните – като че ли странната фигура бе от седемдесетте години, „- казва Марсела.

Жената обяснява пред репортери, че тя никога не се е интересувала от свръхестествени явления и  не се е сблъсквала с духове. Затова срещата с призрак за нея е невероятно нея събитие.

„Беше потресаващо и изобщо не беше страшно. Считам, че подобни инциденти не трябва да се отнасят към аномалните. Хората постоянно напускат този свят, и ако не сте сред починалите, не можете да знаете какво ще се случи с вас след това, „- казва Марсела.

Подобни изображения могат да бъдат получени при използване на мобилни приложения, но Дейвис настоява, че нейните снимки – не са измама.

„Аз не разбирам нищо от новите устройства. Повярвайте ми, тези снимки никой не ги е обработвал“- твърди американката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *