Огромно мистериозно петно зависна над военния арсенал Редстоун в Алабама

Произходът на мистериозната формация, която е открита от радарите над Долината на Тенеси във вторник, все още не може да се обясни.

„Аномалията“, както ласкаво наричат обекта, който се  появи на екраните на радарите в ранните часове на деня, в крайна сметка обхвана площ с размерите на град Хънтсвил. Появата на „балона“ се е придружавала от повишена активност на военни самолети и многобройните съобщения на хора за странна миризма на химикали.

В Хънтсвил, Алабама има множество предприятия от военно-промишления комплекс,  програмата на НАСА и една от най-големите американски военни бази, арсеналът Редстоун.

Коментирайки събитието в интернет, хората най- често казват, че аномалията се дължи на дейността на инсталацията HAARP, «Chemtrails“ (пръскане с химикали от самолети), както и тайни технологии за геоинженерство, които са разработени през последните години.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.