Динозаврите са изчезнали преди 40 000 години, а не преди милиони, както продължава да твърди науката

Изследователски екип е открил причината за мистериозното присъствие във “ фосилизирани“ останки от динозаври  на меки тъкани и колаген, които не трябва да бъдат там, ако се вярва на учените, че динозаврите са измрели преди милиони години . Отговорът е много прост – костите са е много по-млади, отколкото се смяташе досега.

Колагенът е влакнест протеин, който е в основата на съединителната тъкан (сухожилията, костите, хрущялите, дермата и т.н.) и обезпечава  нейната здравина и еластичност.

Датирането на костните проби на 8 динозавъра,  намерени в Тексас, Аляска, Колорадо, и Монтана, проведено с въглерод-14 (С- 14) посочва , че те са загинали в период  преди  22 хиляди до 39 хиляди години.

Не е нужно да си голям учен, за да си наясно, че присъствието на меки тъкани по кости от динозавър показва, че общоприетата версия за живота и смъртта на динозаврите   е невярна.

Още през 2009 г.  екипът на д-р Фил Вилби открива  фосилизирани останки от калмари, които съдържат специфичната им торбичка с мастило, така добре запазено, че мастилото от „вкаменената“ сепия може да се използва за писане.

През 2011 г. шведски учени откриват меки тъкани и биомолекули в костите на друго същество от времето на динозаврите, Mosasaur, гигантски гущер,  плувал в плитките води на океана. Как тези тъкани са запазени, ако по официалната версия този вид гущери са изчезнали преди 65 милиона години.

Следва да се отбележи, че тези невписващи се  в официалната картина находки, се правят професионални археолози и учени, но опитите им да кажат истината твърдо се пресичат от научната общност.

Например учените прочели доклад за своите аномални находки на конференция в Сингапур, но докладът им бил премахнат от сайта на конференцията по заповед на  председателя на коференцията, защото той не можел да се съгласи с констатациите и доказателствата, представени в проучването.

Картината на света и земната история, вградени в главите на хората  може да е фалшива, но този фалшификат се  защитава агресивно и внимателно се пази от всякакви опити да се открие истината за хората.

Related Posts

2 thoughts on “Динозаврите са изчезнали преди 40 000 години, а не преди милиони, както продължава да твърди науката

  1. Казват, че динозаврите са били преселени в друго измерение и с подходяща апаратура (компенсираща недъзите човешки)могат да се видят във всеки един момент. Имало доказателства, то отново са в досиета „Х“.

  2. Целта на преселението е била освобождаване на място за човеците. А кой го е извършил ли? Същества от друго ниво, разбира се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *