Химическите следи в небето или как ни отравят със самолети (видео)

Много публикации има на тези тема в цял свят. Обикновено няма официална реакция на властите. В България единствено Би Ти Ви поиска официално становище от МО, но отговорът беше – нищо.

Една от руските телевизии също говори за химтрейлите. Вижте какво се казва в този репортаж. Видеото е на руски, без субтитри.

А на това видео е показана евентуалната технология за създаване на тези химтрейли:

Related Posts

9 thoughts on “Химическите следи в небето или как ни отравят със самолети (видео)

  1. Какъв отговор може да има от властите на твърдения на невменяеми с малко, но болен мозък, но затова пък агресивни? Все едно да искате официално становище за всеки един луд в психиатрията, който се обявява за Наполеон. Няма да престана да коментирам глупостите за кемтрейлс, защото има и хора, които просто не разбират, а лудите ги плашат и навиват.

  2. Платените поддръжници на геноцида не пропускат нито едно съобщение за химически следи. Но никой от тях не каза: Да, правени са изследвания след такива пръскания и няма нищо във въздуха. Защо така, а? А само празни думи и опити за обиди…

    1. Какви изследвания??? Изследвайте си главите! Защо да се изследват безмислици на умопобъркани? Много ми е интересно кой и за какво ми плаща. Ще ми обясните ли? Аз също мога да кажа, че сте платен конспиралник. Пращат ви, за да манипулирате хората с тези измислици. Както казах в предишната подобна лъженовина, най-малко 35 години виждам следите от водни пари от реактивните двигатели. Не са отскоро, както някои късопаметни си мислят. Толкова ли ви е акълът? Не ли по-лесно и по-незабележимо да пръскат от земята? Всъщност, отдавна си мисля, че някои хора са жертва на експерименти, съдейки по разсъжденията им.

  3. Toзи аргумент окончателно ме убеди да не чета повече такива статии: „Какви изследвания??? Изследвайте си главите! Защо да се изследват безмислици на умопобъркани?“

    Точно , ясно и категорично!

    И още : пише се „безсмислици“, а не безмислици.

    1. Виж правописния речник, момче. И той ли е съставен от световната конспирация?

      1. Спирам да се занимавам с теб. Щом говориш за правописен речник без да си го отворил, явно се нуждаеш от ограмотяване, и то – сериозно.

        1. А ти сериозно отвори ли го или не? Ако го беше отворил, щеше да видиш, че и двата начина на изписване съществуват, а не да философстваш на базата на прочетеното във форумите.

          1. Чета ви кореспонденцията и бях на страната на Николай. Но след тази изцепка за „двата начина“ на изписване на думата „“безсмислици мога да кажа смело, като преподавател по БЕЛ с 21 години стаж, че зад такъв опит да се скрие неграмотност, се крие само комплексар. Съвет към Николай: Отвори речника, не боли и не е опасно. И не лъжи, че си отварял някога речник. Предизвикваш съжаление.

  4. Съжалявам, но бях сигурен в правописа допреди малко, защото на доста места съм го виждал изписано така (най-вече БНТ). Не че темата е за това, но се извинявам. А това кой какво не е отварял…, мога само да се усмихна. Нека все пак не се обиждаме.

Comments are closed.