Жириновски обвини САЩ, че са ползвали климатично оръжие за наводненията в Далечния изток и в Сочи

“Климатични оръжия използват основно американците”, казва Жириновски.

Кун: Владимир Волфович, сега знаем за извънредната ситуация в Сочи, наясно сме с наводненията в Далечния изток, можем ли да кажем, че те  са била причинени изкуствено? Дали има връзка с правителството на САЩ ?

Владимир Жириновски: По принцип климатичните оръжия са най-добре развити в  Русия и Съединените щати. Никой друг не може да прави това, нито Япония, нито Китай , нито една от европейските страни. Ние сме винаги в отбранителна позиция, тъй като ние винаги  се страхуваме да го направим сами. Това се използва главно от американците. Ето сега показват за пример Сочи. Далечният Изток беше  репетицията.

Всичко това се прави от страна на американците  постоянно. За тях не е изгодна голяма война с Русия, тя е скъпа и са възможни жертви . Но такива мръсни номера като да предизвикват икономически загуби в Далечния изток, и да провалят  Олимпиадата – са в дневния ред на американците. Те ще продължат да го правят и ще продължат да правят едно и също нещо, за да ни пречат. Невидима война. Това са интриги на американците.

Кун: А и ние имаме голяма страна, с напълно разнообразен климат.

Владимир Жириновски: Да. Даваме  възможност да се експериментира. Да въздействат върху природата, за да засилят наводненията, студа, сушата, да засилят някои други природни бедствия. А основно нашето министерство за извънредни ситуации събира нашите мъртви и ранени от всички краища на света.

Кун: Не можем ли да отговорим на тази климатична война?

Владимир Жириновски: Да, разбира се. Но няма заповед. Като дадат заповед –  нашите хора ще действат. Ние можем да предизвикваме земетресение. Цунами имаше през 2004 г. в Югоизточна Азия, ние можем да направим същото навсякъде по света. Американците направиха голям експеримент. Тази операция я наричат “Време е да се измием”.  30 000 души наведнъж се оказаха на дъното на морето. Те го правят през цялото време, навсякъде, по целия свят . И така да се каже – ни сме  все в защита, в защита, все още мислим, че са добри, че можем  да се  договорим с тях.

Кун: В Америка през 1997 г. заработва проектът ХААРП в Аляска, който, всъщност изучава йоносферата, а много експерти казват, че тази система може да повлияе на климата.

Владимир Жириновски: Да. По-близо до нас са,  глупак я продаде…без да мисли за последствията. И сега, от тази земя, те тихо като с рентген, като с ултразвук сканират всичко наше, влияят на ситуацията в под земята, на земята и предизвикват наводнения, суша. Ту гори при нас, ту ни залива. И за последствията харчим много пари. Трябва да ни пречат, защото ако имаме пари, ще станем силни, ще изграждаме пътища, къщи, нови фабрики.

Със съкращения от http://rusnovosti.ru/guests/interviews/22622/283583/

Read more: http://30dumi.eu/2013/10/zhirinovski-obvini-sasht-za-navodneniyata-v-dalechniya-iztok-i-v-sochi/#ixzz2gTSXYN9g

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *