НЛО под прикритие: Непозната структура на земната орбита (видео)

Метеорологична сонда засне странна структура, подобна на „Елизиум“. Странното изображение е „заснето“ след пускането на самоделна метеорологична сонда, оборудвана с видеокамера.

На един от кадрите ясно се вижда структура, наподобяваща гигантска космическа станция.

Нещо подобно има и във филма „Елизиум“. .

Кой всъщност е собственик на гигантското космическо съоръжение остава загадка.

Скептиците , разбира се, твърдят че това е фотомонтаж..

Related Posts

4 thoughts on “НЛО под прикритие: Непозната структура на земната орбита (видео)

  1. Малко преди „Елизиум“ излезе един филм по Дискавъри за почти 100% подобна по форма разработка за колония в космоса.. тогава се изумих на съвпадението, защото дори и формата беше почти идентична! Обаче сега и след този материал – започвам да си мисля, че май май отдавна са го направили и както често става напоследък разните уж фантастични филми ще излязат направо документални! :) Уви.. май и 1% не знаем от това, което ни заобикаля.

    1. хм, така си е две мнения няма, както посочих някъде няма как вече толкова десетилетия да има застой във областа на космическите технологии след като във други области има значителен прогрес, има нещо което по всяка вероятност се премълчава?, със сигурност истината не може да е такава каквато ни я представят по официалните канали (що се отнася до техническия прогрес поне като цяло), убеден съм във това

  2. Със сигурност е вярно, че знаем само 1% от това което става около нас и близкият космос. След като обикновен любител може да изпрати сонда с кабера, даваща информация, какво остава за големи държави и конгломерати от държави. Официално обявяват че една ракетка носи сонда за 10 млн., която реално струва 20 000. А какво се е случило с останалите пари! Откраднати или от тях се градят истински колонии на Марс, луната Европа и огромни станции около Земята. Правителствата крият огромни тайни. Защо! За да оцелеят и да се развият само избраните!

    1. Всъщност е така – Индия е марсианска мисия само за 70 милиона долара!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *