Все повече животни бягат от Йелоустоун! (видео)

Първи избягаха от Йелоустоун бизоните, сега бягат лосовете , а в скоро време, може би, опасното място ще започнат да напускат и хората, пише 2127news.net . Ние виждаме признаци . Те са изобразени на невидима стена. Но ние трябва да ги видим. Земетресенията на Западното крайбрежие на САЩ са знак , че плочите са започнали да се движи благодарение на налягането.

Калифорния и Аляска са на много опасна линия, ако има голямо земетресение в региона, тогава бъдете сигурни, че ще отговори и супервулканът Йелоустоун. Само въпрос на време е да избухне.

Експерти твърдят, че супервулканът е в покой, но това не е така. Той всъщност е много активен. Гледайте кадри от Old Faithful ( районът на гейзерите в Yellowstone Park) !

Това никога не се е случвало преди , дим се издига през целия ден , а вие можете да забележите и люлеенето на камерата. Нещо се случва !


30думи

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.