Самотен извънземен моли за помощ НАСА (видео)

fotolia_57620922_subscription_monthly_m2Апаратът „Rosetta“ е насочен към кометата Чурюмов – Герасименко за да изследва мистериозен радио сигнал.

Самотен извънземен  повече от 20 години праща сигнали от кометата Чурюмов – Герасименко, но експерти от НАСА, които са ги засекли, не бързат да му помогнат. Това е заявил служител в  Европейската космическа агенция (ESA), който от съображения за сигурност отказва да съобщи името си.

Според източника, именно заради изучаване на обекта, който изпраща сигнали към  кометата още през 2004 г. е изпратена сондата „Rosetta“, която трябва да достигне до космическото тяло през ноември тази година. Служителят твърди, че преди 20 години, кометата не е била  комета, а някакво хай-тек устройство: това се потвърждава и от  множество промени в неговата траектория на полета.

В рамките на подготовката за мисията „Rosetta“,  телескопът „Хъбъл“ направи серия от снимки на небесното  тяло, за да изгради негов триизмерен модел. На  снимките, които бяха публикувани на YouTube, ясно се виждат неидентифицирани обекти, които, според източника, е напълно вероятно да са извънземни устройства, излъчващи радиосигналите.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *