Земята като зарядна станция за НЛО?

nloНад ядрената електроцентрала Aaguna Verde, разположена в мексиканския щат Веракрус, много служители на АЕЦ на 5 ноември, 2014 г. наблюдават  НЛО с много необичайна форма. Тъмен НЛО с  формата на кръст за половин час увисва над станцията, а след това бавно се насочва встрани.  След това „примигнал“ и буквално изчезнал в нищото.

Три дни по-късно друг обект с формата на „летяща чиния“ е видян над ядрен реактор близо до Ръселвил в американския щат Арканзас.

Няколко седмици по-рано френската електрокомпания E1es-tricite de  France  (EDF) отбелязва,  че през октомври над седем ядрени  обекти на страната са наблюдавани странни летящи машини с неизвестен произход. Първият инцидент става на 5 октомври, а останалите  в периода 13-20 октомври в различни части на Франция.

“ НЛО се появяват  в ранните сутрешни часове или през нощта. На експлоатацията на ядрените това не се отрази“- заявиха от компанията  и категорично отхвърлиха предположението, че това са хеликоптери.

Защото във Франция на  самолети и хеликоптери не е позволено да летят в радиус пет километра от централата.

Сред уфолозите битува мнението, че сме твърде наивни по отношение на пришълците, вярвайки, че те могат да бъдат толкова заинтересовани от  човешката еволюция, че в продължение на векове   изпращат   на Земята хиляди кораби и  изразходват  огромни материални ресурси за изучаване на живота и обичаите на населението на далечна планета.

Пристигайки при нас те очевидно преследват съвсем различни цели. При това тези странни обекти редовно се виждат над електропроводи и ядрени централи.

Предполага се, че по такъв  начин НЛО се „зареждат“. Защо? Според уфолозите т.нар.  хуманоиди не са биологични същества, а  роботи, които се „хранят“, освен с енергийните ресурси на моретата и океаните, с електричество и ядрена енергия.

И правят това съвсем демонстративно.

Поразителен е случаят от 13 юли 2002 г. в Азербайджан, когато почти цялата страна потъва в мрак. НЛО е забелязан в  Баку  няколко минути преди прекъсването на захранването. Светлината не загасва за  една секунда, а сякаш пулсира, създавайки илюзията за един вид „изсмукване“ на електроенергия.

Очевидецът на събитието Чингис Джафарли си спомня: „Около 22:50 часа  аз погледнах към звездите, когато забелязал движещ се обект, който изглеждаше като черупка на костенурка. Тъй като нямаше  звук  осъзнах, че това не е самолет. Обектът идваше от морето и в един момент спря.

И изведнъж видях нещо като искра, като светкавица проблесна червена струя, а  след това светлината на моята къща бавно започна да избледнява, а след това също така бавно стана по-ярка.

Обектът се насочи към Северната електроцентрала,  след това от там започна да бучи, сякаш нещо е на път да се взриви, но след това също така внезапно затихна. В този момент светлините угаснаха напълно.“

Историята на Джафарли допълва Нягир Дубин, учител по физика: „Гледайки звездите аз се заинтересувах от поведението на една от тях;  първо взех това за самолет, но той се движеше рязко в една или друга посока. Тогава чух слабо бучене и от обекта няколко пъти блесна ярка светлина. Всеки светлинен импулс бе придружен с  едновременното мигане на  светлината в околните къщи. “

Седем години по-късно, през декември 2009 г., смаяните  жители на градове и села в цяла Аржентина, Перу, Бразилия и Чили  видели много обекти с различни форми, като се започне от така наречените кораби – майки до „пури“. Появата им често е придружено от внезапно прекъсване на електрозахранването в населените места.

Така, в половинмилионния аржентински  град Салта в 2 часа през нощта в облачното небе стотици очевидци  виждат „огромна лодка с мигащи светлини и един  фиксиран фар“, бавно и напълно без звук, носеща се в  южна посока към  град El Tunali.

Дължината на обекта е най-малко 300 метра. Няколко минути след появата му градът  потъва  в пълен мрак, телефоните спират да работят.

Този техногенен хаос продължава  9 часа. Причините търси компанията Edes, която управлява разпределението на електроенергия в Аржентина. Но до окончателни заключения инженерите не стигат,  само официално отбелязват, че електрическите  генератори в централната градска електростанция са  изгорели …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *