Дъщерята на Уитни Хюстън ще бъде приспана завинаги в годишнината от смъртта на майка и

970bigРоднините на Боби Кристина Браун решиха да изключат изпадналото в кома,  при неясни обстоятелства,  момиче от системите за поддържане на живота и.

Те ще направят това в годишнината от смъртта на майка и, Whitney Houston – 11 февруари.

Боби Кристина е в изкуствена кома от 31 януари. Лекарите поставиха фатална диагноза: 21-годишното момиче няма никакъв шанс да оцелее.

А преди няколко дни бащата на Боби отрече възможността тя да бъде изключена от животоподдържащите апарати. Но сега, както изглежда, той е взел решение за смъртоносна за момичето стъпка, според The Daily Mail“.

Боби бе намерена да лежи с лице надолу в безсъзнание във вана, пълна с вода. Тялото й бе покрито със синини навсякъде, даже и по лицето. Но гаджето и Ник Гордън настоява, че те са се появили, когато се е опитвал да я съживи.

Боби Кристина Браун сега е на 21 години. Тя е дъщеря на чернокожия музикант и певец Боби Браун и Уитни Хюстън. Момичето, което е единствен наследник на състоянието на певицата, тежко преживяваше смъртта на майка си. Роднини се опасяваха, че тя може да повтори съдбата и.

Whitney Houston, майката на Боби,  почина преди три години от остра сърдечна недостатъчност, предизвикана от свръхдоза наркотици.

Related Posts

One thought on “Дъщерята на Уитни Хюстън ще бъде приспана завинаги в годишнината от смъртта на майка и

  1. о,боже, дано стане чудо! Горкото дете. По-добре баща й да се гътне. Едва ли Уитни иска да си я прибере.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *