Китайски самолети атакуват НЛО

Истинска  междупланетна битка във въздушното пространство на Китай е забелязана с помощта на  сателитна карта от  журналист, специализиран  дългосрочно в търсенето на изчезнали самолети.

Засега тази  информация не е потвърдена от никой.

2
Според същия журналист, не толкова отдавна той е получил снимки от  американец, който също като него  прекарва свободното си време в търсене на различни артефакти в сайта Google Eart. Нещо повече, той се интересува единствено от технически обекти. Наскоро той е  намерил интересна снимка от сателит, на която се вижда въздушна атака. Трябва да се отбележи, че по време това  съвпада с появата на НЛО.

Всеки потребител може да види на  Google Earth момента на засичане на НЛО от китайските  ВВС на  координати 32 ° 24’22.70 „N, 114 ° 33’22.34“ E. Снимката показва странен обект във формата на диск, сякаш покрит с мъгла. Предполага се, че това може да е силoвo поле. НЛО се движи с много висока скорост, а зад него  отчетливо се виждаъ  две инверсионни следи,  които обаче не приличат на следи от конвенционален  реактивен двигател. По-скоро приличата на следи от ракетен двигател.
1
Може да се види , че НЛО се съпровожда от изтребител на китайските ВВС, намиращ се на 400 метра от обекта с формата на диск. На  800 метра се  вижда и друг голям самолет. Той напомня на Боинг 747 или ракетоносец. Подобна конфигурация на силите в небето прилича на  опит да се принуди мистериозния обект да  кацне на летището. В  случая  големият самолет се  опитва да не попадне  в потока,  излизащ от НЛО.

Що се отнася до местните медии, в много от тях по това време има съобщения от очевидци,  наблюдавали НЛО в небето над Пекин  и Шанхай. Нещо повече, неидентифицирани летящи обекти със значителни размери над Шанхай са наблюдавали повечето от екипажите на дузина самолети, които са били по това време в небето. Както разказва един от пилотите,  същия ден на  височина повече от десет хиляди метра по време на полет над града, той видял гигантски светещ обект, със сферична форма.  Трябва да се отбележи, че в централата на гражданската авиация на Китай потвърдиха  информацията за появата в небето над Шанхай на НЛО.

Заедно с това явление жителите на Пекин са видели в небето странен светещ пръстен. Според един очевидец, който дори има и снимка на НЛО с  мобилен телефон, първоначално пръстенът е бил  доста малък, а след това се увеличил значително и изведнъж изчезнал от погледа му.

Също така е уместно да се припомни, че през 2009 г. китайските власти направиха  официално изявление, че ще свалят всички неидентифицирани летящи обекти, открити във въздушното пространство на Китай. Защо не са спазили обещанието си?

В същото време доста често в медиите, включително и архивите, може  да се намерят  множество  материали, в които се твърди, че някъде   успешно е свален НЛО. Въпреки това, конкретна информация , потвърдена официално, няма . Поради това е трудно да се прецени дали това е така.

Също така е невъзможно да се каже дали този обект с  формата на диск е  НЛО.

Не е известно как е завършила атаката срещу НЛО на китайските ВВС. Дали  обектът е бил свален или е избягал.  Има само момент на атаката, фиксиран   от камера на орбитален сателит. Ако останките на мистериозната машина са паднали  на територията на Китай, кой знае какви технологии вече са завладели военните. Възможно е в такъв  случай, Китай да е в състояние да направи пробив в отбранителната си промишленост.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *