Химтрейлите и контролът на човечеството – нищо по-лесно – III

s32139306Как да се предпазим oт химтрейлите? – Има райони,  свободни от „трасиране“: местата, където за силните на деня, грубо казано, се „отглежда храна.“ Това са зоните на субтропиците в  Америка и Африка, някои острови в океаните. Скоро ще се появи и карта, на която ще бъдат отбелязани „местата с химтрейли“ и без тях. Вече са подготвени и скоро ще бъдат публикувани маршрутите на самолетите, които ръсят с химтрейли.  С това се занимават учени по целия свят …

По време на проучването на проблема с химтрейлите  многократно е поставян въпроса: а какво се случва с  „владетелите на света“, за тях тази „небесна радост“ не е  ли вредна? Да, не е вредна. Практически всички те вземат  антидоти, препарати, които елиминират последиците от химтрейлите.

Можем ли да се предпазим? Можем. Има определени техники, основани на биорезонанс, хомеопатични лекарства, които  помагат да се изведат от организма радионуклиди и уранови частици. Но това не е цел на тази публикация, защото във всеки конкретен случай лечението е индивидуално, – казва Юрий Лир.

Засегнатите органи на човека сякаш сигнализират,  разпространяват импулси с определена честота, като  вируси и бактерии.

И специална апаратура ги улавя. Лекарят, който управлява тази апаратура,  подава към човека  електромагнитна вълна с такава честота, която съответства на честотата на здраво тяло. Това е неприемливо за бактериите и микробите, които загиват  и организмът започва да възстановява баланса си.

Химтрейлите и контролът на човечеството – нищо по-лесно – II

Related Posts

5 thoughts on “Химтрейлите и контролът на човечеството – нищо по-лесно – III

  1. И ние го можем но има много от нас СЕИРДЖИИ!За това нищо до сега от съпротивата ни не е успяло!

  2. И да попитам автора:Каква е тази честота и още цифрова или синусоидална е?Технически ми е по сирите да си направя генератора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *