Искате да заснемете НЛО- снимайте самолети (видео)

pic-22-04-2015-1434541Именно така постъпил професионален фотограф от Рим, който от двора на дома си снимал самолет, и случайно уловил в кадър неидентифициран летящ обект.

Според него, в този момент той дори не го забелязал, а едва по-късно разглеждайки кадрите, за да ги използва за своите професионални цели, той видял странен обект, случайно заснет от камерата му.

Като се свързал се местните уфолози, авторът помолил името му да не се споменава никъде, затова на сайта на римските уфолози се казва само, че фотографът е наистина професионалилист и се е специализирал в правене на снимки на различни знаменитости.

Според уфолозите странният обект не може да бъде нито птица, нито самолет, така че може да се обясни само с НЛО. Полетът на обекта е бил на голяма височина, доста по-голяма, от тази на самолета.

Затова по-често снимайте самолети – и също може да извадите късмет и да „срещнете“ НЛО. Най-малкото, ще сте автор на уникален филм, който със сигурност ще привлече вниманието на хиляди потребители на YouTube.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *