Пилот на Обама разказа за срещата си с НЛО

s20886210

Пилотите понякога разказват за срещите си с неидентифицирани летящи обекти, но често предпочитат да запазят мълчание за такива инциденти от страх да не загубят работата си и подигравки от колегите си.

Независимо от това Andrew Danziger, който е пилот на самолета Барак Обама по време на предизборната кампания през 2008 г., споделя с NY Daily News история за срещата си с неидентифициран летящ обект. Според него необичайният инцидент се е случил преди 25 години, когато е бил пилот в регионална авиокомпания.

„Беше около 8 часа вечерта, ние току-що бяхме излетели от международното летище в Канзас Сити и се отправихме към Ватерлоо, Айова. Това беше красива нощ с пълнолуние и ясно небе, „- казва Андрю.

Наоколо се виждаха тънки облаци озарени от светлината на пълната луна. В един момент от дясната страна в тези облаци той забелязал слабо видим обект с форма на диск, и за който веднага казал на капитана. Пилотите гледали странния обект, но не могли да го идентифицират.

Според Андрю, той и капитанът са направи много полети и са срещали различни самолети, дирижабли, балони, сателити, но никога не са виждали подобно нещо.

Те наблюдавали тези бял диск в продължение на 30 минути. Изведнъж на негово място се появило гигантско червено кълбо, което много уплашило пилотите.

„Седяхме вцепенени. Ние, разбира се, се страхувахме да не се сблъскаме с него, но след това осъзнахме, че той лети успоредно на нашия курс, „- казва Андрю.

Когато те тръгнали да се снижават, кълбото започнало да загасва, да избледнява и в крайна сметка се скрило зад тънките облаци.

Когато пилотите се свързали с диспечера установили, че странният обект не е бил забелязан на радара.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *