Ново „мъжко бельо“ повдига въпроса за съществуването на западната цивилизация

male-lingerie-2

Носещите женски дрехи мъже отдавна са едни от  главните герои на водевили, пародии и някои алтернативни сексуални култури за избрани, но новата серия,  разработено специално за мъже „сексуално бельо“,  е насочена към създаване на глобална тенденция.

Онлайн изданието Breitbart London  наскоро публикува коментар на руски политик за мястото на западната цивилизация в съвременния свят след конкурса Евровизия: „Победата на  Кончита Вурст на Евровизия символизира пълния крах на моралните ценности на Европейския съюз … Нашето възмущение няма предел. Това е краят на Европа. Всичко изглежда диващина. Те вече нямат мъже и жени. Те вече са „то“.

Сякаш за да потвърдят това редица британски вестници решиха да публикуват поредица от водещи статии за  продукцията на компанията Homme Mystere, която  успешно функционира на пазара от 2008 г., но по-рано не е  получавала такова  специално внимание от страна на  пресата.

Ако някой подобно на многото фенове на тези аксесоари в Европа отчаяно се стреми да се открои, може да си поръча мъжко бельо от Homme Mystere.

http://www.breitbart.com/london/2015/05/22/pictures-destruction-of-western-civilisation-nearly-complete/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *