Фантастично: Curiosity направи много ясна снимка на пирамида на Марс (видео)

pyramid-on-Mars1-1024x914Убедителни доказателства за съществуването на изкуствени съоръжения на Червената планета.

Апаратът на НАСА Curiosity на 7 май е заснел нещо, което както изглежда, е пирамида на Марс, пише exopolitics.org.

Пирамидата има размери колкото малка кола или е връх на по-голяма пирамида, заровена под марсианския пясък. Правилната геометрия и симетрията на пирамидата показват, че този обект е с изкуствен произход, а не е геоложка формация. Тази пирамида е едно от най-чистите фотографски доказателства за изкуствени съоръжения, построени от предишна цивилизация. Тя е доказателство за съществуването на цивилизация далеч от Земята, на Марс.

Снимката е направена с камерата Mastcam на ровъра. Въпреки забележителната симетрията на пирамидата, на никоя от последващите снимки, направени от ровъра през интервал от 20 до 30 секунди през следващите няколко минути и час по-късно, не се вижда пирамидата. Изглежда, че операторите на Curiosity от НАСА умишлено са решили да не правят друга снимка. Ако все пак са го направили, така или иначе нито една от тези по-късни снимки не е била представена на обществеността.

Видеото в Youtube сравнява земните пирамиди с марсианската. Има достатъчно основания да се подозира, че реалният размер на пирамидата на Марс е много по-голям, тъй като основната част от обекта се крие от тонове пясък и отломки, образувани около нея.

А това видео разказва за секретна база на Червената планета:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *