От Слънцето излетя НЛО, приличащ на ангел

982285Обекти с мистична форма се виждат на снимките, предадени от сателити, наблюдаващи нашето светило.

Слънцето сега се наблюдава от няколко космически кораба. Сред тях са спътникът на NASA Solar Dynamics Observatory (SDO) и слънчевата обсерватория SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) – съвместен проект на НАСА и Европейската космическа агенция. А тези сонди, от своя страна, се наблюдават от ентусиасти, търсещи да открият космически аномалии.982291

Аномалии се намират – понякога с много мистериозен вид. Тази снимка е направена на 31 юли 2015 г., от обсерваторията SOHO, и на нея се вижда обект, приличащ на ангел. Той сякаш излита от Слънцето.

Това не се случва за първи път. „Ангели“ ту излитат , ту кацат на Слънцето. Един на 22 август 2014 г., втори – на 10 ноември 2012 г., трети – на 27 март, 2009 г. Или е един и същ?

„Aнгелите“ са огромни – по-големи от нашата Земя. Въпреки, че сто процента увереност в такива размери няма – възможно е в кадър да са попаднали обекти, които не се намират в непосредствена близост до Слънцето, а много по-близо до камерата. Това означава, че те могат да бъдат и много по-малки.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *